Kom jij ons helpen bij het managen van grondwater?

Overname Van Wijk Beheer Nieuwegein BV door ReintenInfra BV
6 april 2018
ReintenInfra
Geslaagd familiefeest ReintenInfra!
4 oktober 2019
Uitvoerder bronbemaling

Voor Schijf Bronbemaling zijn wij op zoek naar een ervaren Uitvoerder Bronbemaling. In deze functie  ben je een spil in de organisatie, want hoewel bemaling ‘slechts’ een schakel in het complete bouwproces is, het is wel een basisvoorwaarde voor een succesvolle uitvoering. Wij rekenen op jou om voor een goede voorbereiding en uitvoering van het werk, waarbij je veel contact hebt met opdrachtgevers, medewerkers en bedrijfsleiding. Daarnaast plan je, in overleg met je collega’s van de planning, het personeel en materieel in. Jouw toekomstige baan is dus verrassend veelzijdig!

Wie zoeken we?

Jij bent daadkrachtig, een harde werker en geniet ervan om elke dag in de buitenlucht te werken. Door je enthousiasme weet jij je collega’s te motiveren en op een juiste manier aan te sturen. Met jouw creativiteit, daadkracht en analytische vermogen zorg je voor een goede uitvoering van de projecten en een goede sfeer in het team. Daarnaast ben je flexibel, kostenbewust en proactief. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur ruime ervaring op het gebied van bronbemaling.

Heb je nog niet zoveel ervaring in bronbemaling, maar word je wel enthousiast bij het lezen van deze vacature, dan vragen wij je om ook te reageren. Wij kunnen, met alle kennis en kunde die wij in huis hebben, een mooi opleidingstraject verzorgen. Uiteraard komt de functie met een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden.

Ben jij degene die wij zoeken, of heb je misschien nog vragen, bel dan even met Projectleider Jaap Wiersma op 06 – 11 76 99 89. Je mag ook je motivatie en CV sturen naar sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *