Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Werken bij Schijf

Een overzicht van (alle) vacatures vind je hier niet. Maar dat jij deze pagina bezoekt betekent misschien wel dat jij graag deel wilt uitmaken van ons team. Dat vinden wij al een compliment op zich, dus we maken graag tijd voor een kop koffie om van jou te horen wat je zoekt. Bel even met onze collega's van personeelszaken via 030 - 606 15 55 of stuur een mailtje naar sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl. Zij maken dan een afspraak voor je. Tot snel!

werken bij schijf

Wie zoeken wij bijvoorbeeld?

Een uitvoerder in de Bronbemaling. In deze functie ben je een spil in de organisatie, want hoewel bemaling ‘slechts’ een schakel in het complete bouwproces is, het is wel een basisvoorwaarde voor een succesvolle uitvoering. Jij zorgt voor een kwalitatief goede voorbereiding en uitvoering van het werk. Motiveren van collega's is je van nature toebedeeld. Bel anders even met Jaap Wiersma voor alle details 📞 06 - 11 76 99 89.

Of word jij blij van werken in de buitenlucht en samen met je collega's de mooiste werken maken? Wij zoeken namelijk ook nog een ervaren trekker-dumper chauffeur! Voor deze vacature kan je bellen met Michel Hoeke via 📞 06 - 11 00 85 81.

contact
pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.